APIE ĮMONĘ

Mūsų tikslas – Jūsų palaikymas Lietuvoje

Gerbiami klientai!

Pristatant mūsų įmonę, mes norėtume pradėti nuo priešistorės. UAB “ESPOTRANSA REAL ESTATE” pradėjo savo veiklą 2007 m. Birželio 4 d. Nuo pat pradžių mūsų įmonė tapo viena iš lyderių teisės srityje šiomis kryptimis:

  • Konsultacijos dėl leidimo gyventi Lietuvoje
  • Įmonių registravimas Lietuvoje
  • Banko sąskaitų atidarymas Lietuvoje
  • Licencijų registravimas Lietuvoje
  • Patarimai, kaip gauti Lietuvos Respublikos pilietybę

Per 10 metų mes pritraukėme šimtus investuotojų Lietuvoje, tokiu būdu įnešdami įnašą į mūsų šalies ekonomikos vystymąsi. Kiekvienais metais mūsų kolektyvas tobulėja, kiekvienas naujas darbuotojas atneša naujų žinių ir patirčių, tuo būdu darydamas mūsų įmonę dar profesionalesnę. Įmonėje UAB “ESPOTRANSA REAL ESTATE” dirba teisininkai, vadybininkai, ekonomistai ir finansininkai. 2018 metais įmonėje dirba 6 žmonės. Jų žinios ir patirtis padeda atsakyti net į tuos klausimus, kurie yra nesusiję su mūsų veikla.

2015 m. pabaigoje buvo nuspręsta plėsti naują kryptį – medicinos turizmą Lietuvoje. Naujos kripties vykdoma veikla yra medicininis turizmas Lietuvoje. Tai diagnostika, odontologija, dirbtinis apvaisinimas Lietuvoje, gimdymai Lietuvoje, pediatrija ir gydomieji masažai Lietuvoje.

2011 m. sausio mėn. 1 d. buvo įregistruota atskira apskaitos įmonė UAB “EURODEO”. Įmonėje dirba kvalifikuoti buhalteriai. Buhalterija yra vedama nuo pirminių apskaitos dokumentų iki metinių finansinių ataskaitų sudarymų, taip pat yra analizuojami įmonių, kurios yra užregistruotos Lietuvoje apskaitos dokumentai. 2016 metais įmonėje dirba 6 buhalteriai. Buhalterinės apskaitos paslaugos yra teikiamos daugiau nei 150 įmonių Lietuvoje.

Šiandien mes esame vieni iš lyderių klausimais, susijusiais su leidimu gyventi Lietuvoje, įmonių registravimu Lietuvoje, įregistruotų Lietuvos įmonių pardavimu ir apskaitos vedimu įmonėms, registruotoms Lietuvoje. Kiekvienais metais mūsų paslaugų spektras didėja.

UAB ESPOTRANSA REAL ESTATE – Jūsų padėjėjas ruošiant teisinius dokumentus Lietuvoje.

UAB EURODEO – Jūsų padėjėjas buhalterinės apskaitos tvarkyme Lietuvoje.

 

Yra idėjų ar klausimų? Džiaugsimės galėdami išgirsti Jus!